AVH _Schilderwerken_

AVH Schilderwerken

AVH schilderwerken

AVH schilderwerken staat voor passie voor het vak en dit al ruim 10 jaar. Schilderen is veel meer dan het aanbrengen van een verflaagje, het is de combinatie van materialenkennis, vakkennis en praktijkervaring die ervoor zorgen dat AVH schilderwerken u optimaal van dienst kan zijn. AVH schilderwerken is vakbekwaam en houdt van een uitdaging en slaagt er keer op keer in om uw wensen in vervulling te laten gaan.

Particulier en bedrijven

U kunt zowel als particulier als zakelijke klant bij AVH schilderwerken terecht en voor zowel binnen- als voor buiten- schilderwerken. Of het nu gaat om een nieuwe look voor uw interieur of het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand. Met de juiste verf, de uitgebreide ervaring en zorgvuldige instelling zorgt AVH schilderwerken dat uw schilderwerk er weer netjes bij staat.

Heldere afspraken

Net als u vindt AVH schilderwerken het belangrijk om goede en heldere afspraken te maken. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs om kosten indicatie en/of advies te geven op een datum en tijd die u het beste uitkomt.

Neem vrijblijvend contact met ons op.